Skibby
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. december 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 2. december 2023

DR1

05:25  

Jordemoderen XI: Julespecial (1:2)
Jordemoderen XI: Julespecial (1:2) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Det er december 1966, og det lille samfund samles for at yde støtte til spejderne og søndagsskolebørnene ved et charmerende krybbespil. Samtidig glæder Lucille og Cyril sig til deres bryllup efter en lang forlovelse. Men som dagen nærmer sig, er der ingenting, der går glat, og selve bryllupsceremonien kommer i fare.

06:10  

Alene i vildmarken Australien (9:12)
Alene i vildmarken Australien (9:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 25. Kun tre mennesker er tilbage alene i ødemarken. De aner ikke, hvor mange andre deltagere stadig er i konkurrencen, og derfor ikke, om der er én dag eller seks måneder tilbage, inden de kan rejse hjem. Michael flytter hele sin lejr til et nyt sted mere end en kilometer væk. Han satser alt i håbet om at fange en fisk, så han ikke sulter. Gina sætter spørgsmålstegn ved sin uafhængighed, mens Mike er ved at være desperat.

07:05  

Alene i vildmarken Australien (10:12)
Alene i vildmarken Australien (10:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 30. De tre deltagere har én tanke i hovedet: Hvor meget længere skal jeg blive her? Men de ved det ikke. Michael har brugt sin sidste energi på at flytte til et nyt sted, men kan han fange mad og forblive i konkurrencen? Mike har ikke spist i 18 dage, men nægte at give op. Gina kan ikke fange fisk, og føler sig mere ensom end nogensinde før.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ III (6:7)
Folk og fæ III (6:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Radioen rapporterer, at Storbritannien er på randen af krig. Mens alle på Skeldale House forarbejder nyheden, opdager James et tilfælde af tuberkulose på Heston Grange. Det stiller ham i et alvorligt dilemma, for Richard trygler ham om at lade være med at anmelde det til landbrugsministeriet.

DR2

05:35  

Fertilitetslægens store bedrag (1:3) - Drømmen om et barn
Fertilitetslægens store bedrag (1:3) - Drømmen om et barn Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (Seeds of Deceit) Dr. Jan Karbaat var en af de mest fremtrædende fertilitetslæger i Holland. Op gennem 70'erne og 80'erne blev han betragtet som en progressiv pioner, der hjalp både homoseksuelle par og enlige mødre med at blive gravide. Men hvad hans patienter ikke vidste, var, at Karbaat inseminerede dem med sin egen sæd. Gennem tre afsnit dykker vi ned i hans store bedrag.

06:20  

Hamada - fanget i ørkenen
Hamada - fanget i ørkenen Dokumentar fra 2018. (Hamada) Midt ude i den stenede Saharaørken ligger en flygtningelejr med mere end 165.000 beboere. De fleste har kun hørt om deres hjemland, Vestsahara, som blev besat af Marokko for 40 år siden. Vi følger en gruppe af lejrens unge, der bruger tiden på at reparere biler, selvom der ikke er nogen steder at køre hen. Og som drømmer om en fremtid uden for lejren, selvom de godt ved, at drømmen aldrig vil gå i opfyldelse.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie
Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

06:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

06:45  

Sarah og And (5)
Sarah og And (5)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (2:24)
Ramajetternes Jul (2:24) Katastrofe! Julemandens computer er blevet stjålet i lufthavnen og uden den, ved julemanden ikke, hvor alverdens børn bor, og hvad de ønsker sig i julegave. Julen er i fare!

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey: Jul i pool
Bluey: Jul i pool

07:30  

Kasper og Sofies vidunderlige jul
Kasper og Sofies vidunderlige jul Kasper og Sofie glæder sig til jul, men hvor bliver sneen af? Sofie beslutter at skrive til Julemanden. Hun ønsker sig både sne og en kælk, og at Julemanden endelig vil besøge dem. Vi følger de to venner gennem advent, hvor de lærer om julen og alle de dejlige traditioner, der følger med. Og i børnehaven lærer de julesange og at lave juledekorationer. Men så foreslår Esther, at morfar holder jul hos hende i hendes hytte. Men det synes Sofie ikke om, for hun vil fejre jul med morfar, som hun plejer at gøre. Så hvad gør de nu?

08:46  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Folk og fæ III (7:7)
Folk og fæ III (7:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Det er jul, og alle prøver at få det bedste ud af det, mens verden er i krig. Siegfried tilser væddeløbshesten River, der er blevet skadet inden et stort løb. Han gør en vigtig opdagelse, som Rivers ejer forsøger at udnytte til at få hesten tilbage på væddeløbsbanen. Dermed risikerer Siegfried at bringe alt, han står for, i fare.

09:50  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (3) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Sidste mand på banen". En ny form for cricket bringer sindene i kog i den traditionsbevidste landsby Lower Pampling. Da en af sportens stjerner findes død, trækkes Barnaby ind i et farligt spil, der samtidig fører til et overraskende møde med en gammel bekendt.

11:20  

Kontant: Siden sidst
Kontant: Siden sidst Jacob Kragelund følger op på tidligere Kontant-programmer og ser nærmere på, hvordan det er gået efter, der er faldet dom i den årelange kopistrid mellem keramiker Kasper Würtz og sundhedsguru Christian Bitz. Vi undersøger også, hvordan det er lykkedes den kulørte eventmand Peter Bindner at få 12 millioner skattekroner i tilskud til en række buskoncerter. Og hvad er der sket efter Kontants afsløring af de sorte bilsyn, hvor biler blev synet uden nogensinde at have været i synshallen? www.dr.dk/kontant

DR2
TVR

09:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød kyllingen Karla og de anarkistiske femlinger Allan. Og selvfølgelig klassikeren Smølferne.

10:10  

Den afskyelige Sne-baby
Den afskyelige Sne-baby Et 14-fod stort snevæsen er ved at bringe en by i opløsning - kan bedstemor og barnebarnet Albert redde det hele?

10:40  

Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru
Gurli Gris: Jul med Kimmy Kænguru

10:45  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr (4:10)
Pax' jordiske eventyr (4:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver reddet fra et tag, hænger ud med små kaotiske jordboere og beskærer en hæk så fint, at en gammel mand begynder at græde. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:35  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

11:50  

Sebastian på dybt vand (8)
Sebastian på dybt vand (8) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de til Tivoli at for at hente en ørnerokke og 2 store barser der er vokset sig for store til Tivolis akvarium. En tung udfordring.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:25  

Kloden i brand (1:2) Floppenhagen
Kloden i brand (1:2) Floppenhagen Danmark havde en kæmpe chance for at redde verden fra klimakatastrofen ved COP 15 i 2009. Hvad gik galt, da Hopenhagen blev til Floppenhagen, og Danmark tabte den stort anlagte klimaaftale på gulvet? Connie Hedegaard tager os med ind bag kulisserne og fortæller om sin egen vej til klimabevågenhed, og om hvorfor det går så djævelsk langsomt, når nu vi ved, der er et problem. Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

13:10  

Nak & Æd (8:8) - en laks ved Skjern Å
Nak & Æd (8:8) - en laks ved Skjern Å Det er sommer ved Skjern Å. Jørgen og Nikolaj drømmer om at fange en stor fed laks. Bevæbnet med både spinner og regnorm, kan snøren kastes i vandet. Men laksen spiser ikke i sommervarmen - den skal provokeres til hug. Skal de to venner være en del af det vestjyske lakseeventyr, skal de altså gøre sig meget umage. Og hvis ikke de kan det, så er det meget små guldfisk, der skal på tallerkenen.

14:02  

Bonderøven - Juletræsfod
Bonderøven - Juletræsfod Et kort udklip - hvor Alma og Johan hjæper Frank og laver en perfekt juletræsfod.

14:05  

Naturen og vores sind - Kronprinsessen ved Vesterhavet
Naturen og vores sind - Kronprinsessen ved Vesterhavet Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary har i mange år arbejdet for at bekæmpe mistrivsel og sætte fokus på mental sundhed. Samtidig har Kronprinsessen altid haft en særlig tilknytning til naturen. TV-læge Peter Qvortrup Geisling har inviteret Kronprinsessen ud i naturen til en samtale med tre danskere, der alle har haft det svært og som har brugt naturen til at skabe ro og balance i deres liv. Kronprinsessen har valgt, at de skal mødes et sted i den danske natur, der både kan være vildt og roligt - ligesom vores sind.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

13:30  

Grønlandske Boligdrømme (1:4)
Grønlandske Boligdrømme (1:4) Midt i det gamle Nuuk bor en moderne grønlandsk familie. De har netop istandsat deres hus og kombineret den rene nordiske minimalisme med en stærk grønlandsk sjæl. Her må børnene både kravle på væggene og hoppe i møblerne. Tupaarnaq Bernth-Andersen er jordemor og hendes mand, Simon Bernth-Andersen er læge. De har tre børn, og de bor på en af Nuuks bedste adresser, på toppen af havskrænten, med udsigt mod vest over Godthåbsfjorden. Sendt første gang 30.11.2017

14:00  

Grønlandske Boligdrømme (2:4)
Grønlandske Boligdrømme (2:4) Tupaarnaq Kreutzmann Kleist er en bypige fra Sisimiut i Nordgrønland og Aqqioq Kleist er en traditionel fåreholder med sin egen gård i Sydgrønland. De er lige blevet gift og kan se frem til en fælles fremtid på Aaqqioqs gård, i et hus, de selv skal bygge. Når Tupaarnaq flytter til Sydgrønland venter der et helt andet liv end i byen. Der er langt til nærmeste nabo og købmand, så her skal man klare sig selv. Man bygger selv de huse man bor i, og man sørger selv for vandforsyning og elektricitet. Sendt første gang 07.12.2017

14:30  

Alfabetets oprindelse: De første tegn
Alfabetets oprindelse: De første tegn Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (A to Z: The First Alphabet) Har al skrift en fælles oprindelse? For flere tusind år siden udviklede mennesket den vigtigste teknologi, vi nogensinde har opfundet. En teknologi, vi alle sammen bruger hver eneste dag. Det er den oldgamle teknologi skrivning, hvis historie er selve civilisationens historie. Men hvordan fandt vores forfædre på skrivning? Hvordan fik de billeder til at tale? Og hvordan udviklede de billeder sig til de bogstaver, vi bruger i dag?

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17)

12:25  

Vennerne og det grønne lys (5:20)
Vennerne og det grønne lys (5:20) Vennerne beslutter sig for at udspionere den mystiske mand i huset. Ida skal skaffe sin storebror Tobias' kamera, men det er ikke så let.

12:30  

Vennerne og det grønne lys (6:20)
Vennerne og det grønne lys (6:20) Vennerne har sat sig for at køre en fjernstyret bil med kamera ind i Anders' hus for at se, hvad den mystiske mand laver. Men noget går galt.

12:40  

Stop!
Stop! Familien er klædt fint på fra top til tå før dagens familiefotografering. Men der er forskellige opfattelser af, hvad et fint fotografi er, og Maja er sjældent den, der giver sig i første omgang.

12:40  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:49  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) DiktaThor har altid drømt om at have magten over Bakkeby, men hvad sker der, når han så pludselig bare får den? Efterhånden bliver drøm til mareridt for ham, for hvad skal han så stile efter, og hvad stiller han op med alle Bhilkhanernes dumme spørgsmål?

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) Bakkeby er stået op til en frygtelig larm; der er nemlig ikke kun én men TO skurke på spil, som kæmper om magten - DiktaThor og Cleopatra. Sprinter får sin sag for med både at redde byen og med at skabe fred mellem de to skurke, som viser sig at være intet mindre end bror og søster!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) DiktaThor og Cleopatra holder våbenhvile og slår pjalterne sammen for at stoppe Sprinter. De sætter fælder op overalt i Bakkeby, men det er alle andre end superhelten, der går i dem. Det begynder at se sort ud, og der er kun én ting, Sprinter kan gøre - spille skurkenes superkræfter ud mod hinanden.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:00  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Der er valg i Bakkeby og det plejer at være lidt ligegyldigt, da Senior er den eneste, der stiller op. Men i år melder DiktaThor sig på banen med en masse tomme løfter om superkræfter og medvind til alle. Det bliver straks et stort hit, så Sprinter bliver udfordret i forsøget på at samle byen bag den døsige Senior.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

14:40  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Sporløs (4:5)
Sporløs (4:5) Caroline lever med en svær forladthedsfølelse. Ifølge hendes papirer blev hun efterladt under en busk udenfor et børnehjem i Thailand for 29 år siden. I mange år har hun forsøgt at lade være med at interessere sig for den biologiske mor, der gav hende væk. Men nu kan hun ikke vente længere. Hun har brug for svar på hvorfor? Mette Frisk fra Sporløs graver sig ned i sagen, og de to rejser nu sammen til Thailand for at søge efter den biologiske mor.

16:10  

Carmen Curlers II (7:7)
Carmen Curlers II (7:7) Carmen Curlers er blevet kopieret og alle på fabrikken er under mistanke. Sekretæren Lis forsøger telefonisk at få fat i direktøren på Carla Curlers, men fabrikken i Italien nægter at stille hende igennem, så Axel, Frans og Marc drager mod Italien for at finde ud af, hvem den medskyldige er. Birthe gør en afslørende opdagelse og må handle hurtigt. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov Producent: Maja Dyekjær DR Drama

17:10  

Folk og fæ IV (1:7)
Folk og fæ IV (1:7) Britisk dramaserie fra 2023. (All Creatures Great and Small) Det er påske 1940, og uden Tristan har dyrlægepraksissen mere travlt end nogen sinde. James og Helen overvejer at få et barn, men hvad nu hvis James bliver indkaldt? Et tilfældigt møde med en ung dreng giver James mistanke om, at drengens hund bliver mishandlet. James vil sætte hunden først, lige meget hvad følgerne bliver.

DR2

15:25  

VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte
VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte Slovenien er favoritter, men de afrikanske mestre fra Angola kan sagtens give dem problemer. Slovenien er et forstærket klubhold fra RK Krim som vi kender fra Champions League, mens Angola primært består af spillere fra den hjemlige liga krydret med tre udlandsproffer. Kommentatorer: Jens Ole Sørensen og Lotte Grigel.

15:25  

VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte
VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte

16:05  

VM Håndbold 2023: Pause
VM Håndbold 2023: Pause

16:15  

VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte
VM Håndbold 2023: Slovenien - Angola, direkte

17:05  

Orkanen, der rystede Danmark - 20 år efter
Orkanen, der rystede Danmark - 20 år efter For 20 år siden blev Danmark ramt af en de voldsomste storme i nyere tid. Mange danskere husker, hvor de var og hvad de lavede den 3. december 1999, da orkanen blæste Danmark omkuld og kostede syv mennesker livet. Vejrvært og meteorolog, Søren Jacobsen tager seerne med på en køretur på tværs af Danmark og møder de mennesker, som var allertættest på den voldsomme vejrbegivenhed.

17:35  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Jonas H. Pedersen fat på salmen "Vær velkommen herrens år".

17:45  

VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte
VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte Iran er havnet i en svær gruppe F, hvor store europæiske modstandere også husere. Senest gjaldt det Polen, og nu hedder opgaven Tyskland. Kommentatorer: Frederik Lindved og Lars Krogh Jeppesen

17:45  

VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte
VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte

TVR

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal - Glædelig Gulloween
Peter Pedal - Glædelig Gulloween

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla mobber Gorm
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla mobber Gorm Gorm og Alex tegner, men Karla må ikke være med og bliver ked af det. Othello spørger, om de skal drille Gorm sammen. Det synes Karla er en god ide.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Redningsaktion på det tvistede taffelbjerg + Vovserne redder en nysende Chase

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:13  

Tegnetrix: En nuttet julegave
Tegnetrix: En nuttet julegave Se, hvordan du kan lave en foldetegning, der forestiller en julegave med en overraskelse indeni!

17:15  

Sebastians Jul (2:24)
Sebastians Jul (2:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag er Sebastian på jagt efter æg i hønsehuset, så han kan lave lækre æbleskiver til ham og musen. Herkules skal jo også mærke, at det er Jul!

17:30  

Jagten på regnbuens farver | Faret vild i ørkenen
Jagten på regnbuens farver | Faret vild i ørkenen Motor Mille og Hr. Skæg tager ud i ørkenen for at finde den første ingrediens, der skal i krukken. Men ørkenen er stor, og pludselig bliver vejen hjem svær at finde.

17:40  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Jord og kompost
Søren Vesters Have - Jord og kompost Søren er hoppet i arbejdstøjet, for han har sat sig for, at han vil bygge en æstetisk kompostbeholder og et nyt tørrestativ. Og så er han på besøg hos Anders, som ved ALT om jord og kompost - for Søren mener, at vi skal blive meget bedre til at dyrke og forbedre vores jord.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (1:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (1:5) Hvad lavede min far egentlig - og hvem var han? Det er ikke tilfældigt, at Nikolajs store eventyr begynder i det allernordligste Grønland. Det var nemlig her, på den amerikanske militærbase i Thule, at Nikolajs far arbejdede i 1980'erne. Og det var hans historier om isbjørne, polarnætter, kold krig og ballistiske missiler, der for alvor satte fantasien og drømmerierne i gang hos den unge knægt hjemme i landsbyen Tybjerg på Sjælland.

19:40  

Det magiske tivoliteater (2:24)
Det magiske tivoliteater (2:24) Luka søger igen tilflugt inde på Kristiania Magiske Tivoliteater og lærer børnene, der bor der, at kende.

20:00  

Hun roder med den danske sangskat: Kloden drejer stille rundt
Hun roder med den danske sangskat: Kloden drejer stille rundt Hvad sker der, hvis man giver den danske sangskat til en japansk jazzkomponist? Miho Hazama kaster sig over 'Kloden drejer stille rundt' og besøger guitarist Franz Beckerlee, som fortæller om den unikke Gasolin-sangs tilblivelse for 50 år siden. Dengang så Christianshavn helt anderledes ud end i dag. Franz bor her stadig, og han husker tilbage på en tid, hvor gaderne var fyldte med alkoholikere, og slumstormere besatte de tomme, faldefærdige huse. Franz viser Miho dæmonernes port. Og så spiller DR Big Band Miho's version af nummeret.

20:30  

Fællessang synger julen ind
Fællessang synger julen ind Katrine Muff og Johannes Langkilde byder hjertelig velkommen til en underholdende og hyggelig aften i DR's koncertsal. Aftenen er i julens, fællessangens og fællesskabets ånd, hvor vi sammen synger julen ind med både kor og værter. Og så får vi besøg af blandt andre Malte Ebert, Katinka og Martin Brygmann. Så træk i din bedste julesweater, tag familie og venner under armen, smør stemmebåndet og få skudt julestemningen i gang.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte
VM Håndbold 2023: Iran - Tyskland, direkte

19:35  

Explainer - Er energidrikke farlige?
Explainer - Er energidrikke farlige? Kølediskene er fyldt med farvestrålende dåser, der lover energi på alle mulige måder. Mens salget fortsat skyder i vejret, er et nyt mærke blevet populært for børn og unge; Prime, som to YouTube-stjerner står bag. Men er energidrikke decideret farlige eller bare usunde?

19:35  

Hjælp, det er jul (2:24)
Hjælp, det er jul (2:24) Koglenisserne. Helle har lovet Niels, at hun vil være helt afslappet omkring julen i år, men pludselig opdager hun at kassen med koglenisserne er væk. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

19:45  

Nul stjerner - Roadtrip i Georgien
Nul stjerner - Roadtrip i Georgien Jan og Morten tager på roadtrip i Georgien i en vaklende Lada Niva, hvor endemålet er en 40 meter høj klippe, som de håber at bestige. På vejen besøger de Stalins fødeby, Gori, hvor den tidligere diktator hyldes som en folkehelt, og så kæmper de med at holde promillen nede, når den georgiske gæstfrihed presser sig på

20:15  

VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte
VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte Ungarns store bedrifter i kvindehåndbold er efterhånden lang tid siden, og i dag hører de til i den bløde mellemvare i international håndbold. Ikke i spil til medaljer, men stadig et solidt håndværkerhold, der er favoritter mod Cameroun. Det afrikanske mandskab har begrundet håb om, at de for første gang i historien kommer videre fra den indledende gruppe. Kommentatorer: Jens Ole Sørensen og Lotte Grigel.

20:15  

VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte
VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde og Mo og Joe har fanget en kinesisk spurvehøg vedhjælp af deres tornadogenerator. Men da Petronix griber ind for at redde høgen, bliver de selv overrasket af McTornado 3000. Som tornadoen vokser sig større, bliver den også mere farlig og ender med at suge McFælde med ind! For at kunne redde den kinesiske spurvehøg og plattenslageren McFælde, må Mads og hans venner lære at følge med vindstrømmen for at standse hvirvelvinden.

18:30  

Showtime ved juletid
Showtime ved juletid Ambitionerne brænder, når to lokale skoler konkurrerer om at lave den mest overvældende udgave af det traditionsbundne krybbespil - og dermed vinde prisen og æren som Årets Bedste Show. Alt bliver sat ind for at udkonkurrere ærkefjenden, og de unge børneskuespillere putter liv og sjæl i arbejdet. Men da en talentspejder fra Hollywood gør sin entré, er det pludselig ikke sjov og ballade mere - men derimod løftet om en karriere i filmindustrien, der kalder.

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

22:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (4)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (4) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Vild og blodig". Det årlige kæledyrskue ender blodigt. Ikke for de udstillede dyr, men for ejendomsmægleren Seb Huntington. Han findes nemlig død i et af teltene, omgivet af undslupne kaniner. Men var morderen ude efter Seb - eller ude på at sabotere dyrskuet? John Barnaby går på jagt efter svaret.

23:30  

Passion
Passion Fransk-tysk thriller fra 2012. Christine er Isabelles chef på et reklamebureau, og tilsyneladende gør hun sit bedste for at hjælpe sin unge kollega frem. Men Christines kærlige væsen dækker over iskolde ambitioner. Hun stjæler en af Isabelles kampagner og høster æren for den. Det er en ydmygelse, som Isabelle ikke vil finde sig i, og et dødeligt spil begynder. Christine: Rachel McAdams. Isabelle: Noomi Rapace. Dani: Karoline Herfurth. Instruktion: Brian De Palma.

DR2

21:05  

VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte
VM Håndbold 2023: Ungarn - Cameroun, direkte

22:05  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I sæsonens sidste afsnit runder vi Venstre, der rystede ministerposen med Mia Wagner i et forsøg på at narre os til at glemme Traktor Troels og landbrugsinteresserne, de lækkede dokumenter, der viste hvor lidt Danmark er i stand til at forsvare sig selv og COP28 i Dubai, hvor Dan Jørgensen er draget afsted med fortællingen om det foregangsland, vi ikke er. Og så afdækkede en ny rapport problemer med racisme, som regeringen dog fortsat ikke har sat handling bag - men hvad har det med Mette Frederiksen at gøre?

22:35  

Rytteriets Jul (1:4)
Rytteriets Jul (1:4) Dansk satire fra 2016 Rytteriet er i julestemning og inviterer dig indenfor til hygge, korsang, gløgg og croquistegning. Tulle og Else får en snak om julefrokoster, Ole har pakket sig selv ind i en gave, Trines mor er stadig frustreret over sin datters manglende forståelse, og så er der Gøran og mandskoret for slet ikke at nævne Rikard og damerne. Martin Buch og Rasmus Botoft er med andre ord tilbage og med sig har de Bodil Jørgensen og Nis Bank Mikkelsen. Medvirkende: Martin Buch, Rasmus Botoft, Nis Bang-Mikkelsen, Bodil Jørgensen m.fl. 'Rytteriets jul' er instrueret af Peter Harton. Martin Buch og Rasmus Botoft står bag manuskriptet.

23:05  

Debatten: Ukraine i EU?
Debatten: Ukraine i EU? Siden Ruslands invasion af Ukraine d. 24. februar 2022 har ledere i både EU og Danmark givet udtryk for en nærmest uforbeholden støtte til ukrainerne. Formand for EU-Kommissionen, Ursula von der Leyen, har tilmed givet udtryk for, at Ukraine på sigt skal være en del af EU. Skal Ukraine være EU-land i fremtiden? Skal EU fortsat støtte Ukraines kamp økonomisk? Og hvilket EU får vi i fremtiden? Vært: Clement Kjersgaard.

TVR
DR1

01:05  

Chelsea Detective II (3:4)
Chelsea Detective II (3:4) Britisk krimiserie fra 2023. En succesfuld psykoterapeut findes myrdet i sin praksis. Max' første teori er, at morderen er en af terapeutens tidligere patienter. Men efterhånden som Max graver i mordofrets fortid, begynder det at stå klart, at han ikke var en populær mand. Og pludselig vokser listen over mistænkte.

02:35  

Top dog II (1:6)
Top dog II (1:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Juristen Emily og eksforbryderen Teddy er begyndt at se hinanden i smug. Teddy og hans gamle nemesis Isak forsøger at starte en seriøs virksomhed op, mens Emily leder efter et nyt job. Milliardæren Paul Ahlborg vil bygge et smelteværk, men har brug for hjælp til at forhandle med kommunen. Det sender Emily og Teddy på kollisionskurs.

03:20  

Top dog II (2:6)
Top dog II (2:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Emily må vælge mellem karrieren og kærligheden. Teddy konfronterer hende. Han spekulerer på, om hun bare har udnyttet ham til at score et nyt job. Samtidig bliver Teddy mere og mere provokeret af områdets nye kriminelle bande.

DR2

00:05  

Oh Happy Day
Oh Happy Day Dansk komedie af Hella Joof fra 2004. Hannah, en kvinde i sin næstbedste alder, har næsten resigneret med sin rare mand, sin 17-årige søn og sit kedelige liv. Men så vinder hun et par billetter til gospelkoncert i domkirken - og så sker der noget. Så er Fanden løs, eller Gud - eller Jackson, den sorte gospelpræst, som mod sin vilje strander i byen. Alt bliver vendt på hovedet - Hannah genopdager følelser, hun ikke har brugt i årevis, og hun genfinder betroede talenter, som ellers var gravet ned. Medvirkende: Hannah: Lotte Andersen. Jackson: Malik Yoba. Grethe: Ditte Gråbøl. Carsten: Mikael Birkkjær. Torben: Peter Aude. Preben: Kurt Ravn. Endvidere: Søren Fauli, Lars Hjortshøj, Lærke Winther Andersen, Rune Herholdt, Lars Knutzon, Michael Moritzen og Ditte Hansen. Manuskript: Lotte Andersen, Hella Joof og Jannik Johansen. Instruktion: Hella Joof. Foto: Eigil Bryld, dff. Scenografi: Mette Rio. Musik: Rick Astley. Produktion: Fine & Mellow Productions og Ugly Duckling Films i samarbejde med bl.a. DR.

01:40  

Hysterisk morsom
Hysterisk morsom Amerikansk dokumentar fra 2020. (Hysterical (Aka Women in Comedy) Alle kvinder kan være sjove. Men hvad kræver det at kunne leve af at være sjov? Her følger vi 12 kvindelige, amerikanske komikere på scenen, bag kulisserne og uden for scenen. Og udforsker deres indædte kamp for at være talerør for deres generation. Hvorfor findes der så få kvindelige standupkomikere?

03:10  

Drengen der hackede Pentagon (2:4)
Drengen der hackede Pentagon (2:4) Thomas er overbevist om, at UFO'er har besøgt jorden og at det amerikanske militær gemmer på sandheden om besøgene. Derfor bliver Pentagon målet for Thomas' hacking og han tager større og større risici for at nå sit mål. Det overskrider grænserne for de øvrige danske hackere, der ser skævt til den udfordrende hackerdreng.

03:40  

Liverpools narkobosser (1:3) Heroin
Liverpools narkobosser (1:3) Heroin Prisbelønnet britisk dramadokumentarserie fra 2021. (Liverpool Narcos) I 1981 bliver Liverpool ramt af flere katastrofer. Rygeheroinen ankommer til byen samtidigt med stigende arbejdsløshed. Liv og familier bliver smadret, mens dødstallet stiger blandt de afhængige. Politiet bliver mere og mere desperat, og vil have fat i én af de største bagmænd: Michael Showers, kaldet The Godfather. Han er vellidt i bydelen Toxteth, men hans magt og rigdom gør politiet mistænksom.

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKIBBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1202133014