Skibby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. oktober 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. oktober 2020

DR1

00:05  

Unge Morse V (5:6)
Unge Morse V (5:6) En deltager i et internationalt gameshow bliver likvideret for rullende kameraer. Morse og Thursdays efterforskning lukkes lynhurtigt ned af politiets efterretningstjeneste. Hemmelighedskræmmeriet gør dog kun Morse ekstra nysgerrig. Han er fast besluttet på at komme til bunds i sagen, og snart er han på kollisionskurs med nogle temmelig farlige typer. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

01:35  

Lewis: Mørket falder på
Lewis: Mørket falder på Det er halloween, men for retsmedicineren Laura Hobson får festlighederne en brat ende, da hun kaldes ud til gerningsstedet for et mord. Ofret er nemlig hendes gamle studiekammerat Ligiea, som Hobson skulle møde selv samme aften. Ligiea er fundet død med en pæl stukket gennem hjertet, og det bliver ikke det eneste makabre mord, som Lewis og Hathaway må forsøge at opklare. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Renton.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Skudt ved daggry (2) "Skudt ved daggry". Tommy Hicks bliver skudt som desertør under 1. verdenskrig. Det dræbende skud bliver affyret af løjtnant Hammond, og det starter en indædt fejde mellem familierne Hicks og Hammond. 90 år senere får Tommy endelig æresoprejsning. Men det sætter ikke en stopper for den bitre strid mellem de to familier, og snart må kriminalkommissær Barnaby opklare et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Arabella Hammond: Samantha Bond. Instruktion: Richard Holthouse.

03:40  

Kender du typen? 2017 (7)
Kender du typen? 2017 (7) Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

04:25  

De usårlige betjente (1:4)
De usårlige betjente (1:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Han er på arbejde d. 16. december 2006, hvor de værste gadekampe i nyere tid fandt sted på Nørrebro. De autonome er vrede over, at Ungdomshuset skal lukke og har hidkaldt demonstranter fra udlandet til at slås. De vil slå os ihjel i dag, lyder beskeden fra Michaels indsatsleder på dagens første briefing. Krigen på Nørrebro kommer til at forfølge Michael i mange år efter. Men han fortæller aldrig til nogen, hvordan han i virkeligheden har det. Men nu er det tid. Michael vil fortælle åbent og ærligt hvor bange han var og sætte spørgsmålstegn ved den tavshedskultur, som han oplever, der hersker i det danske politi.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

Husdrømme (1:8)
Husdrømme (1:8) Tredje sæson i serien, hvor selv de vildeste boligdrømme skal gøres til virkelighed. Værterne Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger nogle af de familier, vi tidligere har mødt. Hvordan er det siden gået dem? Blev deres drømmehus præcis, som de havde håbet - og er de blevet helt færdige?

06:10  

Alene i vildmarken USA IV (4:11)
Alene i vildmarken USA IV (4:11) Syv familiepar er blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. En såret deltager forsøger at opveje risikoen ved at undlade at søge lægehjælp med de 500.000 dollar i præmiepenge, han så vil miste. Og faren lurer på alle deltagerne, når rovdyr udviser interesse for øens nyeste beboere.

06:55  

Alene i vildmarken USA IV (5:11)
Alene i vildmarken USA IV (5:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Desperationen breder sig, mens deltagerne kæmper for at finde deres makker. Ren og skær udmattelse er ved at føre en af deltagerne direkte mod en konfrontation med et rovdyr!

07:40  

Niende
Niende

07:50  

Niende
Niende

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:35  

Den falske caster (2:3)
Den falske caster (2:3)

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (25)
Inui (25)

05:10  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk?

06:00  

Rasmus Klump (10)
Rasmus Klump (10) Svinemiklen gør rent

06:15  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm Per er lidt klodset og han får våde fødder, da han træder i en vandpyt, men Teddy mener, han har den helt rigtige opfindelse til det problem.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (42)
Gurli Gris II (42) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (43)
Gurli Gris II (43) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard og Kaya Brüel
Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard og Kaya Brüel Silja, Kaya Brüel, Ole Kibsgaard og Øvst skal i sommerhus. De varmer op med de sange de bedst kan lide at synge, når de er i sommerhus. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

07:30  

Hjælp! Jeg er en fisk
Hjælp! Jeg er en fisk Så er det tid til at fylde lungerne med luft, for nu dykker vi ned på drømmenes blå dyb. Vi skal redde computernørden Plum, den friske skaterknægt Svip og hans ubekymrede lillesøster Stella, som ved et uheld har drukket en mystisk eliksir og er blevet forvandlet til en søstjerne. For at redde Stella må Plum og Svip også forvandle sig til fisk og følge efter. De har kun 48 timer til at finde Stella og modgiften eller forblive fisk for evigt...

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (20)
Vidundervovsen Vaffel (20) Vaffel er sent oppe

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Taggart: Helvedes ild (1:2)
Taggart: Helvedes ild (1:2) Whisky-millionæren James Martin findes brutalt myrdet i sit hjem, offer for hvad der ligner et satanistisk ritualdrab. Hovedmistanken hviler på Martins søn og enearving, Greg. Men efter flere måneder er der stadig ingen beviser mod Greg, så Jackie Reid går undercover i håb om at lokke en tilståelse ud af den pigeglade playboy. Med livet som indsats. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

11:05  

Taggart: Helvedes ild (2:2)
Taggart: Helvedes ild (2:2) Jackie Reid er gået undercover for at finde beviser mod den unge playboy Greg, der er mistænkt for det brutale mord på sin far, whisky-millionæren James Martin. Men Jackie er ved at få kolde fødder. Hun er ikke længere sikker på, at Greg er skyldig, og situationen bliver ikke mindre kompliceret, da Greg frier til hende. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

11:55  

De fantastiske grise
De fantastiske grise De er beskidte, dovne og grådige. Vi tror, vi ved, hvordan grise er. Men hvis vi ser nærmere på dem, er de fulde af overraskelser. De lever næsten overalt på Jorden. Nogle hygger sig i hård frost, mens andres trives i troperne. De danner realtioner med andre dyr. Og med os mennesker. Her undersøger vi grisenes fantastiske evner, og hvordan de blev et af verdens mest udbredte pattedyr.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Dannelsesrejsen (4:6) - Geneve
Dannelsesrejsen (4:6) - Geneve Svensk reportageserie fra 2017 (Liv och Horace i Europa - den nya resan) To af Sveriges mest toneangivende kulturpersonligheder, litteraten Horace Engdahl og tegneserieskaberen Liv Strömquist, tager på en klassisk dannelsesrejse gennem Europa. Idag er deres destination Geneve.

10:00  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

11:20  

En verden af Dior (1:2)
En verden af Dior (1:2) I februar 1947 grundlagde Christian Dior et nyt modehus og med lanceringen af sit 'New Look' startede han en moderevolution. Dior døde kun ti år efter, men det brand han havde skabt, viste sig i den grad levedygtigt. I anledning af de første 70 år har Huset Dior åbnet sine døre, og vi følger både det hæsblæsende arbejde med to af de store opvisninger, bl.a. på Blenheim Palace, og Diors forsøg på at finde en ny chefdesigner til at efterfølge koryfæer som Yves Saint Laurant, Marc Bohan og John Galliano.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

09:20  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:50  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:15  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bygger et træhus selvom Kragen fortæller hende, at køer ikke kan bygge noget. Men hvad bygger Kragen?

10:25  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh har lyst til at prøve rutsjebanen, men er Kragen stærk nok til at hjælpe hende op af trapperne?

10:30  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Alma flytter på landet (8)
Alma flytter på landet (8) Ved den årlige høstfest er Alma med i en kagekonkurrence. Mon hun vinder?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at rotter spiser alt? Ta' med Lille Nørd på rotteeventyr og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde en rotte, der vil tage opvasken for dem.

DR1

12:50  

Alpebyen der lukkede Danmark
Alpebyen der lukkede Danmark Hundredvis af danske skiturister tog i marts coronavirus med til Danmark fra skisportsstedet Ischgl. I flere dage blev de afvist i sundhedssystemet - på trods af, at danske sundhedsmyndigheder på det tidspunkt var advaret om, at der var smitte i Ischgl. I fem dage i marts havde Danmark muligheden for at følge advarslen og opspore smitten, men i stedet spredte Ischgl-smitten sig hurtigt og blev en væsentlig årsag til, at Danmark lukkede ned. Tilrettelæggelse: Marlene Eyde.

13:30  

Hammerslag - Øliv
Hammerslag - Øliv Hammerslag har taget færgen over Kattegat og byder velkommen til ølivet på Læsø. Christian Torp og Mira Lie Nielsen kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de skal gætte prisen på to boliger i havnebyerne på Læsø. Vi starter i den populære havneby, Vesterby Havn, hvor vi skal se et hus, der fik et ungt par til at vende hjem til Læsø. Dernæst drager vi øst på til Læsøs fiskerihovedsted, Østerby Havn, hvor vi skal besøge den lokale kroejers nye hjem.

14:00  

Kender Du Typen? - med klipper og koldskålsis
Kender Du Typen? - med klipper og koldskålsis Kender Du Typen? besøger i dag solskins- og klippeøen Bornholm, hvor dagens hovedperson er vokset op. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bor stilrent og med bornholmsk keramik på væggen, men under overfladen har toastbrød i grydeskuffen og en have, der vokser vildt. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Jakob Ellehammer
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Jakob Ellehammer Var det noget med en tarteletholder, en tagrende-renser eller en patenteret gåsekage? Komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund jagter almindelige danskeres vanvittige opfindelser i kølvandet på nogle af historiens helt store, innovative tænkere. I dag udforsker de området omkring Bakkebølle på Sydsjælland, hvor den store danske opfinder, Jakob Ellehammer, blev født og hvor han byggede og "fløj" i en af verdens første flyvemaskiner.

DR2

12:10  

Mænd ifølge kvinder (4:4)
Mænd ifølge kvinder (4:4) Mænds status har gennem generationer været tæt forbundet med deres status på arbejdsmarkedet. Det har været en del af maskulinitetens væsen at klare sig godt og størrelsen af mandens løncheck har været associeret med seksualitet, mandighed og styrke. Mængden af traditionelle karrieremænd er i dag svindende, og der er opstået en ny karrieremand, som har en mere tidsvarende tilgang til det at gøre karriere. Men hvordan ser kvinder på den magtfulde karrieremand i 2016? Er kvinderne stadig tiltrukket af ham? Og hvordan ser de på en mand, der ikke har tid til at dele de huslige forpligtigelser 50/50?

12:40  

Hübbe har magten (4:4)
Hübbe har magten (4:4) Det er ikke kun danserne, der er ramt af premierenerver, det er balletmester Nikolaj Hübbe også. De mandlige dansere har endnu ikke gennemført forestillingen fejlfrit, hvilket gør Nikolaj nervøs. For nu er det sidste chance. Nu gælder det. Og kort efter de sidste trin er danset, overrumples Nikolaj af ensomheden.

13:10  

Trump i Det Hvide Hus (1:3)
Trump i Det Hvide Hus (1:3)

14:00  

Gudstjenester: Aarhus Bykirke 4:4
Gudstjenester: Aarhus Bykirke 4:4 Sangeren og komponisten Michael R. Andreasen skal sammen med vært Anders Laugesen til gudstjeneste i Aarhus Bykirke. Dagens præst er Henrik Højlund, der for nylig er ansat. De får til gudstjenesten selskab af den unge aarhusianske menighed, hvor de sammen med kirkens lovsangsband vil synge med på: Hil dig frelser og forsoner, DDS 192, Almagts Gud, velsignet vær, DDS 356, Jesus os til trøst og gavn, DDS 59, foruden lovsange fra kirkens egen samling.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben
Gro og Blå redder fuglene (4:8) | Bomben Fuglene i Bedstes have er meget sultne, fordi Bedste er på hospitalet og ikke kan fodre dem, og de har svært ved at finde mad. Blå finder et uhyggeligt gammelt hønsehus, der gemmer på en hemmelighed, men hun bliver jaget væk af en uhyggelig krage. Arne Bjarne og Birger beslutter sig for at smadre Bedstes går med en bombe, så der kan blive plads til at bygge verdens største parkeringshus - fuglene må stoppe dem, ellers mister de både gård og have for altid.

12:55  

Didrik Drage (24)
Didrik Drage (24)

13:10  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (11)
Morten Skildpadde II (11)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 3
Det store Ramasjang Mysterie 3 My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

14:00  

Brillebjørn (6)
Brillebjørn (6) Norsk dramaserie. Ruby er på besøg hos farmor og leger med glaskugler. Farmor har en hund, som Ruby synes ser lidt farlig ud. Da hendes yndlingsglaskugle triller ud og lander ved siden af hunden, tør Ruby ikke hente den.

14:05  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Kanonfotografen Frederik

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke.

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Rigtige mænd på dannelsesrejse (5:5) - Koner, København og k
Rigtige mænd på dannelsesrejse (5:5) - Koner, København og k De slappe kroppe og den haltende sundhed er blevet fikset. Sådan da. Men deres damer er endnu ikke tilfredse, så nu vil de også have, at deres Rigtige Mænd får styr på dannelsen. Derfor sender konerne dem ud på en 21 dage lang dannelsesrejse gennem Danmark. Mændene skal bryde deres magelige vaner, finde modet til at udvide deres horisont og afprøve helt nye sider af sig selv. På den sidste del af rejsen genforenes de fire med deres koner, skriver digte om bagsiden af storbyen og dyrker yoga med køer.

16:00  

Unge Morse V (5:6)
Unge Morse V (5:6) En deltager i et internationalt gameshow bliver likvideret for rullende kameraer. Morse og Thursdays efterforskning lukkes lynhurtigt ned af politiets efterretningstjeneste. Hemmelighedskræmmeriet gør dog kun Morse ekstra nysgerrig. Han er fast besluttet på at komme til bunds i sagen, og snart er han på kollisionskurs med nogle temmelig farlige typer. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:30  

Den store bagedyst (4:9) - Ud i naturen
Den store bagedyst (4:9) - Ud i naturen Deltagerne trækker i gummistøvlerne og cykler helt ud i skoven på brændenældejagt i den hemmelige udfordring. Og så skal de lave kreative og velsmagende portionskager - forklædt som "skovens dyr". I mesterværksudfordringen kræver dommerne tydelig inspiration fra naturen, når opgaven lyder på smukke kager udformet som træstubbe.

DR2

15:00  

De fantastiske fire: Kjeld Petersen
De fantastiske fire: Kjeld Petersen Kjeld Petersens komiske talent er så sjældent og lysende, at det gør ham til en af de mest berømte mænd i Danmark. Men i virkeligheden er han drevet af brændende ønske: at blive en stor seriøs skuespiller.

16:00  

Kennedy-dynastiet (5) - Fortællingen om Camelot
Kennedy-dynastiet (5) - Fortællingen om Camelot Præsident John F. Kennedy har bragt USA sikkert igennem flere kriser. Men ved at bekæmpe organiseret kriminalitet, sikre borgerrettigheder og afværge en atomkrig har Kennedy-brødrene også skaffet sig fjender. Familien er sønderknust, efter mordet på JFK, men Jackie vil sikre hans eftermæle - og en ny modstræbende leder kommer på banen. Alt sammen for at holde liv i Kennedy-drømmen.

16:45  

The Butler
The Butler I 1957 bliver den sorte Cecil Gaines ansat som butler i Det Hvide Hus. Det bliver starten på et langt arbejdsliv, hvor Cecil når at tjene under hele syv præsidenter. Han bliver vidne til store omvæltninger i det amerikanske samfund, men kommer samtidig på kant med sine to sønner, der på hver deres måde kaster sig ind i kampen for ligestilling mellem racerne. Medvirkende: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Cusack m.fl. Instruktion: Lee Daniels.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare - Jul
Ræv og Hare - Jul

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Piger i det fri

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rasmus Klump (11)
Rasmus Klump (11) Pandekagedetektiven

17:10  

Rasmus Klump (12)
Rasmus Klump (12) På sporet

17:25  

Grøflingen
Grøflingen Trods Grøffeldyrets advarsler beslutter hans datter Grøflingen sig for at snige sig ud i skoven for at finde den store, stygge mus, som hendes far har fortalt alle de uhyggelige historier om. Men da hun endelig finder ham, synes hun mest, han ligner aftensmad. Og så er gode råd dyre for den snedige mus.

17:50  

Tre venner (4)
Tre venner (4) Elias føler sig alene, når bedstevennen Anne ikke er hjemme. Han laver derfor en fin kattekurv og spørger mor og mormor, om han ikke kan få en kat, så han har nogen at lege med. Men mor er ikke begejstret for ideen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Naturens vidundere II (1:3)
Naturens vidundere II (1:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, som også er ekstremt ugæstfrie og krævende at bo i nærheden af. Her møder vi nogle af de mennesker, der har vovet at bosætte sig ved Himalaya, Canadas arktiske egne og Amazonas i Brasilien. Og som, i takt med at disse steder ændrer sig, også må udvikle deres overlevelsesstrategier.

20:00  

Ulven kommer (3:8)
Ulven kommer (3:8) Lars får grund til at tvivle på Hollys udsagn, da det viser sig, at hun tidligere har haft en livlig fantasi. I et forsøg på at gøre Theo glad, skriver Holly til Dea, at Theo er til fodbold. Men Deas impulsive visit i fodboldhallen ender ikke godt, og hun må opsøge Lars og bede om regulært samvær. Holly opfordrer Theo til at være ærlig, når han senere skal videoafhøres af politiet, men udfaldet giver bagslag for Lars. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Adam August, Nanna Westh. Instruktør: Samanou A. Sahlstrøm, Niclas Bendixen. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

DR2

18:50  

DR2 Klassisk: Luisi & Bruckners 2.
DR2 Klassisk: Luisi & Bruckners 2.

20:00  

Rick Stein i København
Rick Stein i København Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I første program rejser han til København for at udforske det nye nordiske køkken. Og hjemme igen laver han Danmarks nationalret: stegt flæsk med persillesovs.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (15)
Wild Kratts (15) Tortuga-opgradering

19:15  

Zorro (5)
Zorro (5) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:35  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:36  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

22:15  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:45  

The Rock
The Rock Den britiske spion og flugtekspert Patrick Mason skal sammen med videnskabsmanden Stanley Goodspeed og en håndfuld elitesoldater trænge ind i det tidligere fængsel på Alcatraz, hvor general Hummel truer med at sende raketter med giftgas mod San Francisco. Det ligner en umulig opgave, men Mason er den eneste, der er sluppet levende fra den berygtede fængselsø. Medvirkende: Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris m.fl. Instruktion: Michael Bay.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, Victor Koch og Søren Schauser. Det er musikere fra DR SymfoniOrkestret, der spiller musikken. Kan man fremføre kammermusik på slagtøj, båthorn og plastikrør? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og hvor hurtigt kan de to hold genkende musik, hvor der mangler en masse noder?

22:00  

K2
K2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:45  

Kærlighed og kaos i kollektivet (4:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (4:5) Tidligt voksen I kollektiverne blæste 70`ernes pædagogiske frisind og Mek Pek oplevede en barndom uden grænser, som har givet ham problemer som voksen og gjort det svært selv at opdrage børn. Nadia Kløvedal Reich var meget selvstændig og blev som 14-årig kæreste med en mand på 28 år. Thomas Vinterberg synes han blev styrket af at skulle tage så mange beslutninger så tidligt i livet - men en seksuel debut som 12-årig var dog for meget.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Mord i skærgården: Dårligt selskab
Mord i skærgården: Dårligt selskab Politiet modtager en anonym anmeldelse om hustruvold. Offeret er den unge Minna, der netop er blevet mor. Mia beder hende vidne og lover, at politiet vil beskytte hende. Det er lettere sagt end gjort, for Minnas mand vil gøre alt, der står i hans magt, for at få sin familie tilbage. Thomas: Jakob Cedergren.

02:25  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Spøgelser (3)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Spøgelser (3) "Spøgelser". Lynne Fox er ude at samle underskrifter mod en ny omfartsvej, da hun gør et uhyggeligt fund. Ægteparret Wilson, der helst holder sig for selv, ligger begge døde i deres hus. Har parret overrasket en indbrudstyv? Eller er sandheden mere dyster? Lynne er kendt for sine psykiske evner. Hun er sikker på, at der snart vil ske flere mord - og hun har ganske ret... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Alyssa Bradley: Marion Bailey. Instruktion: Renny Rye.

DR2

00:15  

De sidste dage i Jerusalem
De sidste dage i Jerusalem Uanset religiøs overbevisning eller mangel på samme, benægter ingen, Jesus af Nazareths enorme betydning for verdenshistorien, især omstændighederne omkring hans død. Den britiske skuespiller og tidligere teologistuderende, Hugh Bonneville, rejser til Jerusalem og i samtaler med forskere og religiøse ledere, rekonstruerer han ugen op til Jesus' død og reder de komplicerede politiske tråde ud, der førte til hans korsfæstelse.

01:10  

Udsigten - den hårdeste straf
Udsigten - den hårdeste straf Dansk dokumentar fra 2020 Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber? Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SKIBBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1025014431