Skibby
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 30. oktober 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 30. oktober 2020

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4) "Midsomer Life". I en skov iagttager en ældre mand noget i sin kikkert. Da han opdager, at han er blevet set, forsøger han at flygte. Men et væltet træ spærrer vejen for ham, og to uger senere findes han død i sin bil. Hvad var det, han så? Og hvem kunne ønske ham død? Makkerparret Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Eleanor Crouch: Selina Cadell. Instruktion: Peter Smith.

01:50  

Til undsætning (15:48)
Til undsætning (15:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:35  

Kender du typen? 2017 (10)
Kender du typen? 2017 (10) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Vært: Mads Steffensen

03:20  

Bonderøven 2019 (8:8)
Bonderøven 2019 (8:8) Der er fuld gang i Kastaniegården, hvor køerne skal være prøvekaniner for Franks nye elhegn, der drives af solceller. Portene til kalbrænderskuret får et smart lukkesystem, og moskusanden kaster sin kærlighed på sine nyklækkede, dunede ællinger.

04:00  

Maddysten (1:8)
Maddysten (1:8) I DR's nye familieprogram, Maddysten, konkurrerer otte familier fra hele landet om at blive Danmarks bedste madfamilie. I løbet af otte uger skal familierne lave deres helt egne yndlingsretter, men de bliver også kastet ud i at flå rødspætter, nyfortolke smørrebrød, lave gourmethotdogs, malke køer, lave friturestegt street food til 100 mennesker og meget mere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dyrehospitalet (7:8)
Dyrehospitalet (7:8) Kaninen Totte er stoppet med at spise hø, hvilket er et tegn på, at noget er galt. Bokseren Pejan har knæproblemer og skal opereres. Og i Nordens Ark får Anders lov til at hjælpe dyreplejer Camilla med dyreparkens tigre, oddere og hanulve.

06:30  

Kriminelt: Forfulgt af en stalker
Kriminelt: Forfulgt af en stalker Signes ekskæreste har overvåget, truet og forfulgt hende, siden hun slog op. Hun frygter for sit liv og har søgt tilflugt på et krisecenter. Carsten var så besat af sin ekskæreste, at han satte en gps i hendes bil og overvågede hende i døgndrift. Stalking er en af de mest udbredte forbrydelser, og alligevel kan det stå på i årevis, før retsvæsnet får det stoppet.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland Dansk dokumentar fra 2018 En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder, og sprede dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne, Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Instruktion: Jakob Gottschau

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Læringens idéhistorie (5:7)
Læringens idéhistorie (5:7) Det er svært at forestille sig et uddannelsessystem uden karakterer. Alligevel debatteres dette emne til alle tider. Hvad skal vi tænke om den komplicerede sammenhæng mellem karakter, bedømmelse og vurdering? Blandt de medvirkende er filosoffen Sharon Rider og pædagogerne Christian Lundahl og Dylan Wiliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken.

06:05  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:20  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (4)
Rod i Historien (4) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en ridderhjelm til sin udstilling om middelalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

07:00  

Gurli Gris II (52)
Gurli Gris II (52) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Alberte og Onkel Reje
Morgensang med Ramasjang | Alberte og Onkel Reje Onkel Reje har fået en ny hat, for han er blevet formand for en helt særlig forening, der har Alberte i centrum! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

08:00  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25) Vaffels vidunderlige kunst

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (8)
Dyrene i Zoo IV (8)

10:10  

Danske Vidundere: Alheden
Danske Vidundere: Alheden Om Danmarks naturskabte vidundere. Alheden dækkede engang størstedelen af Jylland med sin sandede jord og lyng. Området var så goldt og trøstesløst, at ingen danskere ville bosætte sig - så der skulle hjælp til fra udlandet. Det er et stykke dansk natur, som formede tusindvis af skæbner inden den endelig blev omdannet til den landbrugsjord, som vi ser i dag. Sendt første gang 26.03.07

10:25  

Antikkrejlerne XVIII (4)
Antikkrejlerne XVIII (4) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:10  

Antikkrejlerne XVIII (5)
Antikkrejlerne XVIII (5) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:53  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:00  

USA i farver - Alaskas historie
USA i farver - Alaskas historie I begyndelsen af det 20. århundrede bliver Alaska anset som en frosset ødemark kun beboet af inuitter og isbjørne. Men opdagelsen af guld tiltrækker amerikanere i hobetal - og i løbet af 60 år optages det afsides territorium som den 49. stat i Unionen. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historien om Alaska - Amerikas sidste grænse.

09:50  

USA i farver - katastrofernes århundrede
USA i farver - katastrofernes århundrede Gennem det 20. århundrede præges millioner af amerikaner af dødbringende natur- og menneskeskabte katastrofer. Titanic synker, luftskibet Hindenburg går op i flammer og jordskælv, orkaner og tornadoer hærger landet. Men efterhånden som århundredet skrider frem, tager man ved lærer af de fatale ulykker. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i katastroferne, der formede USA.

10:35  

USA i farver - Et hårdtarbejdende folk
USA i farver - Et hårdtarbejdende folk I første halvdel af det 20. århundrede lider de amerikanske arbejdstagere under lange arbejdsdage, farlige arbejdsforhold og svage fagforeninger. Men i 1920'erne skaber velstand og teknologi nye job. Og i 1950'erne er de en del af en arbejdsstyrke, der bygger den rigeste og mest magtfulde økonomi i verden. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i de amerikanske arbejderes liv.

11:25  

USA i farver - forbrydelser og straf
USA i farver - forbrydelser og straf Gennem det 20. århundrede fylder mord, bankrøverier, masseskyderier, kidnapninger og selvmordsbombere i amerikansk radio og tv. Og mens FBI slår hårdt ned på de mest forhærdede forbrydere, bliver det tilladt at filme de gribende domstolsdramaer, når de udspiller sig. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i amerikanernes fascination af forbrydelser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

09:20  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

09:27  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

09:30  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

09:45  

Nana (1:6)
Nana (1:6) Er man skolemoden, når man må sidde på forsædet, eller først når man er lige så gammel som ens far synes, han var? Er han overhovedet barnets far, og spiste han virkelig så mange madder, da han gik i skole? Er der nogen undskyldning for at komme for sent til sit barns første skoledag? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Isenkræmmer: Jesper Klein. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 22.10.88

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (10)
Ramasjang yoga med Motor Mille (10) Giv den fuld pedal! Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du på tur i Motor Milles racerbil, og du skal prøve at sidde på en usynlig skammel og holde dig selv for ørerne - med dine knæ.

10:20  

Junglebogen (23)
Junglebogen (23)

10:30  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

10:45  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

11:05  

Isabel og den skjulte skat (6:8)
Isabel og den skjulte skat (6:8) Isabel er taget til et gammelt romersk teater for at lede efter nøgler til kisten. Her møder hun Malek, som mener, at Isabel kigger det helt forkerte sted. Han tager hende med ind i en af Jordans smukkeste moskeer, hvor de først skal bede en bøn, inden de kan gå på jagt efter nøglerne.

11:20  

Skæg med bogstaver - C
Skæg med bogstaver - C I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant C, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en cykel i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med C.

11:45  

Min oldefars historier - Elgen
Min oldefars historier - Elgen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven (9:16) - Portbue og stik
Bonderøven (9:16) - Portbue og stik I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

12:55  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10) Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven.

13:50  

Maddysten (2:8)
Maddysten (2:8) Der er syv familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet italiensk mad. Familierne skal blandt andet lave deres bud på en italiensk pizza, og de bliver udsat for en smage-quiz, der vil afgøre, hvem der har de bedste smagsløg. Til sidst skal pastamaskinen i sving, når familierne får frit slag til at imponere med deres bud på en lækker pastaret. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

14:45  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:15  

USA i farver - fra landsby til storby
USA i farver - fra landsby til storby I begyndelsen af det 20. århundrede legemliggør de amerikanske landsbyer pionerånden, der byggede USA. Småbyerne udvikler deres egne traditioner og overlever typisk på grund af en branche. Men op gennem 1950'erne kan de ikke længere konkurrere med storbyerne - og millioner efterlades i fattigdom og desperation. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historierne og myterne om de amerikanske landsbyer.

13:05  

Robotterne flytter ind (1:2)
Robotterne flytter ind (1:2) I et helt unikt forsøg flytter seks forskellige robotter ind hos seks britiske familier med hver deres specielle behov. Psykologen og computereksperten Caroline Jay og roboteksperten Jonathan Rossiter følger eksperimentet tæt. I første afsnit skal Tutorbot hjælpe 5-årige Isaac, som er forsinket i sin udvikling. Derudover skal Fitbot, CareBot og Beam hjælpe tre familier med træning, sygepleje og bringe en ensom far, som arbejder i udlandet, tættere på sin familie.

14:05  

Robotterne flytter ind (2:2)
Robotterne flytter ind (2:2) I et helt unikt forsøg flytter seks forskellige robotter ind hos seks britiske familier med hver deres specielle behov. Psykologen og computereksperten Caroline Jay og roboteksperten Jonathan Rossiter følger eksperimentet tæt. Doherty-familiens 4-årige søn Ethan har autisme, og robotten 'Kaspar' er specielt designet til at hjælpe autistiske børn med at lære sociale færdigheder. Og kan 'Fabio the ShopBot' hjælpe til i supermarkedet?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6)
Bobbel og Gælles Mission - Red Skjoldborg (1:6) Gælle og Bobbel er klar til at holde et brag af en fødselsdagsfest for Skjoldborg. Men den gamle skildpadde er blevet alvorlig syg. Gælle drager afsted for at finde havlægen og redde Skjoldborg.

12:55  

Didrik Drage (29)
Didrik Drage (29)

13:10  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 8
Det store Ramasjang Mysterie 8 My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

14:00  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella (25)
Ridderprinsessen Nella (25)

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2) "Den sorte bog". Et hidtil ukendt maleri af den højtskattede lokale kunstner Henry Hodgson er pludselig dukket op. Maleriet bliver solgt på en auktion under stor ståhej, men der stopper historien ikke. For Hodgsons malerier er i så høj kurs, at nogen tilsyneladende er parat til at begå mord for at få fingre i dem. Og snart må Barnaby og Jones atter i arbejdstøjet. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Patricia Blackshaw: Sarah Badel. Instruktion: Peter Smith.

17:10  

Fader Brown II (10:10)
Fader Brown II (10:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:05  

Tidsmaskinen om UFOer
Tidsmaskinen om UFOer I Tidsmaskinen skal vi på en rejse, som viser udviklingen i danskernes liv og livsstil. På traditioner der vendes på hovedet og tendenser der dukker op. Nogle håber på at se dem. Nogle har set dem. Og andre ved ikke hvad de har set. I dette program stiller vi skarpt på UFOer! Sendt første gang 31.10.12

15:25  

I den bedste mening - Grønlandsbørnene
I den bedste mening - Grønlandsbørnene Dansk program fra 2011 I sommeren 1950 udtænker danske embedsmænd en visionær plan for det grønlandske folk. En plan der indebærer at 22 grønlandske børn skal være spydspids i den nye udvikling af Grønland, derfor sendes de til Danmark uden deres familie. Hvad ingen var klar over, var, at børnene ikke ville komme tilbage til deres familier efter endt ophold, men blive installeret på et børnehjem i Grønland - det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds Sendt første gang 27.02.2011

16:05  

I den bedste mening - De spastiske børn (5:5)
I den bedste mening - De spastiske børn (5:5) Det er i 1960'erne, det er velfærdsstatens storhedstid, og lægevidenskaben har gjort epokegørende fremskridt. Lægen var næsten lig med gudelig kunnen og magt, og der er ingen, som siger ham imod, men mange behandlingsformer og operationer er på et begynderstadie. Lægerne prøver sig frem, og nogle patienter kommer til at betale en høj pris. Lars Bremer er bare en af flere hundrede børn med spastiske lammelser, der gennem barndommen bliver udsat for gentagne operationer og smertefulde behandlinger på hospitalet. Uden deres forældre og alt for ofte forgæves. Det sker i den bedste mening. Anna-Katrin Nørgaard Sendt første gang 06.03.11

16:45  

Besat af USA - 90erne
Besat af USA - 90erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Alle tror at fred og fordragelighed er den nye verdensorden efter Berlinmurens fald. Men inden længe blusser krig op igen - nu i Mellemøsten og senere på Balkan. Og Danmark sender soldater i krig for første gang i det 20.århundrede i alliance med USA. Og amerikanerne præsenterer os for en ny teknologi - internettet - som viser sig at være ret smart. Sendt første gang 01.04.2020

17:30  

Besat af USA - 00erne
Besat af USA - 00erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden. Sendt første gang 08.04.2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (3)
Gurli Gris V (3) Basketball

15:15  

Gurli Gris V (4)
Gurli Gris V (4) Pruhesten Letpåtå

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Den store snegletamtam

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Maria (3:6)
Marie og Maria (3:6) Nabovisit

17:15  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6) En fantastisk have

17:30  

Mini MGP - Magi i Mini MGP
Mini MGP - Magi i Mini MGP Er du klar på at tage en tur med i rummet, så er det i aften, du skal se med, når Silja byder velkommen til årets tredje omgang Mini MGP. Showet er som altid fyldt med masser af oplagte rullinger, der alle glæder sig helt vildt til både at se og høre musik og ikke mindst optræde på scenen. I aften skal Turbo Tessa synge om sin seje monstertruck, Malle B om sin bløde drømmepude, og så skal vi høre Zelda & Zonic "Gamer-mega". Og så kommer der fint besøg fra rummet, når guldkuverten med artisterne fra sidste uge lander hos Silja.

17:50  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

DR1

18:00  

Spise med Price - Den sidste Nadver
Spise med Price - Den sidste Nadver "Den sidste Nadver" Det er både højstemt, åndfuldt og nærende, når brødrene Price giver deres bud på verdens mest berømte måltid. I hvert fald dækkes der Luther op med (mere eller mindre) bibelske retter, i en menu der blander jødiske, kristne og mellemøstlige traditioner på forbilledlig vis. Offerlammet tilberedes på streetfood manér, og Påskeharen slipper kun ud af køkkenet ved at sende en stand in i form af klassikeren, kanin i dijonsennep. Dagens Da Vinci mysterium: havde maleren Leonardo også skidne æg med på sin udgave af Jesus og disciplenes påskebord? www.dr.dk/price

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

DR2

18:15  

Kennedy-dynastiet (5) - Fortællingen om Camelot
Kennedy-dynastiet (5) - Fortællingen om Camelot Præsident John F. Kennedy har bragt USA sikkert igennem flere kriser. Men ved at bekæmpe organiseret kriminalitet, sikre borgerrettigheder og afværge en atomkrig har Kennedy-brødrene også skaffet sig fjender. Familien er sønderknust, efter mordet på JFK, men Jackie vil sikre hans eftermæle - og en ny modstræbende leder kommer på banen. Alt sammen for at holde liv i Kennedy-drømmen.

19:00  

De fantastiske fire: Jørgen Ryg
De fantastiske fire: Jørgen Ryg Jørgen Ryg er meget berømt, først som jazzmusiker - og som morsom mand. Han hører til på scenen og når han står der, med publikum i sin hule hånd, så er han lykkelig. Danskerne elsker ham over alle andre - for han ligner dem, han er tidens lille mand, og han har altid tragedien med sig midt i alt det komiske. Men han kan næsten ikke bære berømtheden, for i virkeligheden er han frygteligt genert.

20:00  

The Big Short
The Big Short I årene op til 2008 begynder fire outsidere at lægge mærke til det, bankerne, medierne og regeringen nægter: at den globale økonomi er ved at kollapse. De får en idé. De vil 'shorte' - spekulere mod - subprime-obligationer, der har fået en høj kreditvurdering, men som i bund og grund er værdiløse. En beslutning, der fører dem ind bankverdenens mørke skygger. Medvirkende: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt m.fl. Instruktion: Adam McKay.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

19:15  

Zorro (10)
Zorro (10) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3)

20:00  

Tarzan II
Tarzan II Et nyt storslået eventyr med junglens største helt - inden han blev stor. Når man er lille kan det være svært at imponere andre. Især hvis man hedder Tarzan og vil imponere gorillaernes leder Kerchak. Tarzan er ikke lige så god til at klatre i træer som de andre i gorillafamilien, han ser anderledes ud og trods sine gode venner Terk og Tantor, føler han sig lidt ensom. Skuffet, begiver han sig ud i den farlige jungle og ender til sidst på Mørkebjerget. Et sted hvor alle lever i frygt for et monster de aldrig har set - Zugor! Men da Tarzan pludselig står ansigt til ansigt med Zugor, indser han hurtigt, at de to har meget at lære hinanden...

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Kidnap
Kidnap En legedag i parken udvikler sig til et mareridt for Karla. To ukendte mænd skubber hendes lille søn ind på bagsædet af en bil og kører væk i høj fart. Resolut springer Karla ind i sin egen bil for at redde sin søn. Det bliver til en hæsblæsende forfølgelsesjagt, der tvinger Karla til at træffe en række svære valg. Medvirkende: Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn m.fl. Instruktion: Luis Prieto.

23:00  

Eastern Promises
Eastern Promises Nikolai er chauffør for en af Londons mest berygtede russiske mafiafamilier. Anna er jordemoder. Deres verdener kolliderer, da en russisk teenagepige dør efter at have født en lille pige. Teenagerens dagbog fører Anna til en restaurant, der ejes af Nikolais boss. Anna ønsker at opspore spædbarnets familie, men dermed bringer hun både sit eget og barnets liv i fare. Medvirkende: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel m.fl. Instruktion: David Cronenberg.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

23:35  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Blade Runner
Blade Runner Los Angeles 2019. En flok oprørske replikanter er vendt tilbage til jorden og skjuler sig i storbyen. Dusørjægeren Deckard skal skaffe dem af vejen. Undervejs forelsker han sig i den smukke, sorthårede Rachael, som måske - måske ikke - er replikant. Kærlighedshistorien kaster et nyt lys over hans arbejde og gør det sværere for ham i slutopgøret med replikanternes leder. Medvirkende: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young m.fl. Instruktion: Ridley Scott.

02:25  

Shetland: Sort som ravnen
Shetland: Sort som ravnen Det er midsommer. Nætterne på Shetlandsøerne er lyse, og på en sådan nat ender en teenagepiges liv. Nu er det op til politimanden Jimmy Perez at finde pigens morder. Det bliver en sag, der ripper op i gamle sår i et lille samfund, hvor ingen plejer at låse deres døre, men hvor beboerne pludselig må indse, at der er en morder iblandt dem. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

00:05  

Jagten på kærlighedssvindleren (4:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (4:4) Richard Scott Smiths fortid er ved at indhente ham. Gruppen af hans hævngerrige ekskærester beslutter sig for at tage på et roadtrip for at stoppe hans svindelnumre en gang for alle. Men de bliver nødt til at handle hurtigt, for Richard Scott Smith har allerede tre nye ægteskaber på bedding.

00:55  

Fremtidens vilde eventyr (1:2)
Fremtidens vilde eventyr (1:2) Komikeren Jamali Maddix udforsker den digitale sex-scene med virtual reality-porno og avancerede customized sexrobotter. Han møder mennesker, der finder nye måder at sælge sex på - og undersøger betydning af digisex. Vil fremtidens sexteknologier ændre verden?

01:40  

Fremtidens vilde eventyr (2:2)
Fremtidens vilde eventyr (2:2) Jamali rejser til Puerto Rico, hvor en bitcoin-milliardær og hans tilhængere forsøger at skabe et radikalt samfund uden banker eller statsregulering. Men vil de lokale acceptere deres ideer?

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SKIBBY.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1025014033